over

Mijn naam is Froukje Dijkstra (1971), gediplomeerd en geaccrediteerd (SNRO, NOBCO) Coach & Counselor, professional in communicatie en bovenal mens. Onder eigen naam ondersteun en begeleid ik organisaties, hun professionals en individuele mensen op het snijvlak van loopbaan- en zingevingsvraagstukken.

De rode draad in mijn leven is communicatie. Al op zeer jonge leeftijd leerde ik hoe cruciaal communicatie is voor, tussen en met mensen. Met ruim 20 jaar ervaring in marketing & communicatie in het (internationale) bedrijfsleven leerde ik laveren tussen de fascinerende menselijke dynamieken binnen organisaties. Na een bewuste sabbatical en een diepgaande professionele studie tot integratief coach & counselor leerde ik vanuit wetenschappelijke grondslagen het ambacht de ander professioneel te begeleiden. Een studie waarin ‘the art of change’ centraal stond in complexe diepmenselijke vraagstukken. Een bijzonder transformerend proces van professionele ontwikkeling en leiderschap waarin ook ik mijzelf op diepere lagen mocht doorgronden. Een waardevolle borging van goede kwaliteit in de begeleiding en ontwikkeling van mensen, organisaties en hun professionals.

Naast een economische studie ben ik als integratief coach & counselor geschoold aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Het Europees hoogst onderscheiden opleidingsinstituut in coaching, counseling en psychotherapie. Tevens ben ik gediplomeerd in de Algemeen Medische & Psychosociale Wetenschappen (PSBK) en ben ik gecertificeerd wandelcoach.

Bovenstaande in combinatie met mijn rijke levenservaring en ervaring in het bedrijfsleven vormt het stevige fundament voor begeleiding in verandering en ontwikkeling van mens en organisatie. Een veilige setting creëren, dat staat bij mij voorop en doe ik van nature. Vanuit die fundamentele basis ga ik in een integere en oprechte verbinding de verdiepende dialoog aan. Vragen stellen, luisteren, horen, waarnemen, zien. Puur, prikkelend, en met een open blik. Maar ook nuchter, pragmatisch en down-to-earth. Mijn zakelijke en zachte kracht verbonden …

Mensen beschrijven mij als communicatief, gedreven, betrokken, betrouwbaar, empathisch, verbindend, verhelderend, verdiepend en voelen zich bovenal gezien, gehoord en veilig in mijn nabijheid.

Vrijblijvend nader kennismaken?

Direct naar >> contact